jailbreak/decodare iphone3GS cu purplera1n

Aplicatia dezvoltata de George Hotz singur se numeste purplera1n. Aceasta aplicatie face doar Jailbreak pe iPhone 3GS, iar pentru decodare avem nevoie de Ultrasn0w de la DevTeam
Deocamda aplicatia purplera1n ruleaza doar pe windows XP si Vista si functioneaza doar pe iPhone 3GS firmware 3.0.
purplera1n1
1. descarca  << purplera1n>> de aici, instaleaza-l si asigura-te ca ai iTunes 8.2,
2. inchide iTunes, conecteaza telefonul la pc si deschide purplera1n si va aparea imaginea de mai sus. Apasa pe buton si telefonul se va restarta singur in recovery mode. In acest moment pe ecranul telefonului  ar trebui sa va apara imaginea lui George Hotz (daca nu apare, dati restart la telefon si luati-o de la capat)
3.Dupa cateva clipe de asteptare, telefonul va reporni, iar alaturi de aplicatiile din telefon va mai aparea o iconita alba numita Freeze (programul care va instaleaza Cydia)
purplera1n2freeze1
4. Asigura-te ca esti conectat la Wifi, deschide programul Freeze si in josul ecranului va aprea un buton instal Cydia; instaleaza-l, inchide freeze si da restart
freeze2
5. Finish. Felicitari! Ai facut un Jailbreak pe telefonul 3GS
6.Daca vrei si decodare, poti sa instalezi Ultrasn0w din Cydia, ruleaza-l si ai decodat telefonul
Atentie! Nu instalti aplicatii  din Cydia gen: winterboard, SB Settings, pentru ca nu sunt inca actualizate  pentru 3GS. S-au raportat  cazuri de crash cu aceste programe si va trebui sa faceti restore.
Daca nu mai ai nevoie de programelul Freeze, repet nu folositi SB Settings ca va trebui sa faceti restore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu