FIFA 11

Jocul FIFA 2011 este disponibil in App Store.
FIFA11 aduce o grafica cu mult mai buna,peste 500 de echipe de fotbal,peste 50 de stadioane reale din toata lumea,diferite tipuri de jocuri Premier League, Liga, MSL, mod sezon, Turneu, Meci Rapid.
Ce zici te incumeti sa nu il descarci? :>

Hi-Charger²: Incarcator de urgenta.


Hi-Charger² este cel mai puternic incarcator de urgenta ce exista.Este ceva inovator pe piata tecnologiei, folosind baterii AA ce le conecteaza prin intermediul usb-ului la calculator pentru a le incarca.Aceste incarcatoare sunt disponibile pe GadgetVivo.

Pachetul include:
-Hi-Charger²
-2 baterii reincarcabile prin imtermediul usb-ului 2.0
-5 adaptoare diferite respectiv iDevice,nokia,samsung,mini usb,usb 2.0
-led de asteptare
-linterna
-1450 mAh putere ajustabila pentru fiecare dispozitiv in parte.
-hi-Incarcator ² asigura incarcarea completa a fiecarui dispozitiv.

In continuare anuntul oficial:

Auto3G se actualizeaza la versiunea 2.0.4 (Cydia)


Auto3G este aplicatia cu ajutorul careia va puteti salva pana la 20% din baterie in momentele cand aveti nevoie urgent de baterie.Auto3G dezactiveaza 3G(lasand doar GPRS),bineinteles ca aceasta aplicatie nu este compatibila cu Iphone 2G.
Avantaje pentru versiunea 2.0.4:
-dezactivarea se face imedia dupa ce ati iesit din aplicatie
-fata de versiunile anterioare s-a rezolvat problema referitoare la timpul de asteptare
-fata de versiunile anterioare acuma apare bara de asteptare a aplicatiei

iPicMyContacts


iPicMyContacts este o aplicatie destul de interesanta ce costa 1,29 euro destul de scumpa,dupa parerea mea nu isi merita banii dar oricum esti o inovatie pentru Iphone.Este necesar sa aveti Iphoneul cu jailbreak facut si versiunea OS 4 . Pentru jailbreak-->http://iphonebestblog.blogspot.com/2010_08_01_archive.html


Vizionare filme 3D pentru Iphone


Da ati inteles bine , in toamna aceasta va aparea un program 3DeeSlide ce ne va oferi efecte 3D filmelor de pe Iphone fara a avea nevoie de ochelari 3D. Acest program va costa sub 20€ . Va fi compatibil de moment doar cu Iphone 3G/3GS dar il vor perfectiona pentru functionalitatea cu Iphone 4G si Ipod .
Specialistii spun ca nu va fi aceeasi senzatie intre un film 3D la Cinematograf si unul pe telefon dar totusi este o inovatie ce doar Iphone va dispune de ea .

Gangstar: Miami Vindication insfarsit disponibil !!!


Pe data de 23 septembrie s-a lansat jocul mult asteptat Gangstar : Miami Vindication. Jocul este disponibil in App Store pentru 5,49 € . Le recomand faniilor GTA sa il descarce ca isi merita banii, in plus contine  75 de misiuni!
Jocul il gasiti in 6 limbi si se adapteaza si pentru ecranul Iphoneului 4 !

Chestionar

O firma care se dedica in totalitate chestionarelor J.D Power & Associates cu siguranta una dintre cele mai importante firme si de credibilitate de pe piata Uniunii Europene a realizat acest chestionar de satisfacere a clientilor cu telefoanele ce le poseda.Si sunt convins ca nu va surprinde ca a iesit ca si castigator nimeni altul decat Iphone telefonul cel mai placut clientilor.Singurul lucru ce ii dezamageste este bateria ce intradevar tine destul de putin .
Iata si graficul :)

Silent Photo, anuleaza sunetul de la camera foto

Sunt convins ca stiti ,ca prin punerea telefonului pe modul silentios,nu se mai aude sunetul de fotografiere, dar sunt multi maniaci ca si mine de altfel care prefera sa nu auda nici un sunet cand fac o poza.Acest lucru este posibil prin Silent photo aplicatie ce o puteti descarca din cydia-->modmyi.com . O data instalata aplicatia trebuie activata din Winterboard. Va aduc aminte ca pentru aceasta aplicatie este necesar sa aveti jailbreak facut.-->http://iphonebestblog.blogspot.com/2010_08_01_archive.html

Iphone vS Manelist

Aplicatiile unui iphone vs surprinderea unui manelist.
--->

iHound aplicatia care gaseste iPhone-ul pierdut


Probabil ca ati auzit de deja celebrul caz a americanului caruia i-a fost furatiPhone-ul si a reusit sa-l gaseasca folosind serviciul de localizare “Find my iPhone” pus la dispozitie de Apple prin crearea unui cont MobileMe. Cazul a ajuns sa fie discutat pe la mai toate televiziunile americane si a avut drept rezultat o crestere a vanzarii conturilor pentru serviciul MobileMe, dar a contribuit totodata la cresterea sigurantei posesorilor de iPhone.
Aplicatia iHound pune la dispozitia utilizatorilor sai un serviciu asemanator celui oferit de Apple prin MobileMe, doar ca la un pret mult mai mic si fara prea multe complicatii. Practic cumparati aplicatia din AppStore, apoi pentru primele 3 luni aveti acces gratuit la serviciul oferit de aceasta care presupune creearea unui cont pe site-ul aplicatiei si inregistrarea telefonului acolo. Serviciul functioneaza cam asa : in momentul in care realizati ca telefonul v-a fost furat va logati pe site unde aveti o serie de optiuni; fie alegeti sa trimiteti un mesaj SMS customizat catre telefonul vostru fie alegeti unul dintre cele 3 variante de mesaje care exista pe site in plus existand optiunea de a alege o melodie care sa cante atunci cand telefonul il primeste(veti vedea in video-ul de mai jos ce impact are melodia). Dupa selectarea acestora si trimiterea SMS-ului pe telefon va veni o notificare PUSH cu mesajul si va incepe sa cante melodia, primul lucru pe care hotul se va gandi sa-l faca va fi probabil sa deblocheze telefonul(slide to unlock), moment in care va fi intampinat de un ecran negru sau spoof screen. Ecranul acesta practic ascundeSpringboard-ul cu totul insa se poate iesi din el prin apasarea butonului Home. Dupa primirea SMS-ului va puteti uita pe harta de pe site-ul serviciului iHound unde va va fi arata pozitia telefonului insa pentru ca acest serviciu sa functioneze presupun ca este nevoie ca GPS-ul sa fie activat tot timpul pe telefon, desi in video nu se spune nimic de asta, doar ca tracking-ul se face pe baza PIN-ului cerut de telefon de la turnul operatorului de telefonie pentru primirea SMS-ului.
Serviciul este foarte usor de folosit si foarte ieftin in acelasi timp : aplicatia costa 2.39€ si beneficiati de primele 3 luni de serviciu gratuit, iar pentru prelungirea acestei perioade veti plati 2.99€ pentru 3 luni; 8.99€ pentru 1 an si 15.99€ pentru 2 ani.
Aplicatia se gaseste si in AppStore Romania deci presupun ca functioneaza si la noi, daca va intereseaza serviciul atunci aplicatia o puteti downloada din Ro AppStore de aici.
Videouri--> 

Cea mai tare aplicatie Iphone! de la Durex…


O aplicaţie care îţi aduce aminte cât de important e să foloseşti prezervativul.:))

Top 16 motive pentru a avea jailbreak pe iPhone













In primul rand, un scurt moment diferentiere a terminologiilor :
  • Deblocare vs. Jailbreak – Jailbreak este procesul de “deschidere” a telefonului cu scopul de a instala aplicatii prin 3rd party . Deblocarea este procesul de a da voie cardurilor SIM neaprobate sa fie folosite pe telefonul tau .
Fara riscuri !:
Jailbreak-uitul e risk free si nu iti va anula garantia telefonului. Toate aplicatiile care au functionat inainte de jailbreak vor continua sa functioneze si dupa . Prin jailbreaking, vei avea acces la mai multe calitati ale telefonului tau. Daca vrei sa renunti la jailbreak pentru a-ti aduce telefonul la o stare de “factory like” , pur si simplu faci restore in iTunes. In momentul de fata , sunt peste doua milioane de telefoane jailbroken si numaratoarea continua .

Motivul #1:

Customizare

Aplicatia Winterboard te lasa sa faci urmatorul lucru :
sau
sau
Si nu doar atat . De exemplu , poti avea o pagina web in background , sau iti poti seta o multitudine de poze care sa actioneze ca un slideshow si sa se schimbe din 15 in 15 secunde . Poti avea chiar si un video drept background .
Exemplu:

Motivul #2:

Copy-Paste

iPhone nu are functia copy-paste . Dar dupa jailbreaking , cu ajutorul aplicatieiClippy veti putea beneficia de copy-paste .

Motivul #3:

Jailbreak pentru a repara bugurile OS-ului

Bugurile care dispar dupa jailbreaking sunt :
1)Aplicatia Mail da eroare dupa ce se face restore de la iTunes . Solutia lui Apple e sa nu faci restore la backup . Mda .. Prin jailbreaking ai butonul “fix user dir permissions” care rezolva eroarea .
2)Nu mai poti face boot dupa ce ai prea multe aplicatii instalate si trebuie sa faci restore . Prin editarea unor fisiere in SSH se rezolva aceasta problema .
3)Anumite probleme cu camera foto
4)Esti limitat la 9 pagini de aplicatii . Dupa aceea , installurile appstore nu mai apar si nu ai cum sa le accesezi .Dupa jailbreak , poti folosi QuickGold ,Categories sau alte launcheruri pentru a accesa aplicatiile .

Motivul #4:

Folositul iPhone-ului ca modem si pt a vorbi gratuit prin internet

Pentru a folosi iPhone-ul ca si modem , poti folosi aplicatia “Modem” din Cydia .
Pentru a face apeluri prin internet si a nu folosi minutele ce le ai la dispozitie sau a nu produce costuri suplimentare prin aceasta , poti folosi aplicatia VolPover3G. Desigur , doar dupa ce faci jailbreaking :)

Motivul #5:

SBSettings

Ce face acest program ? pai e simplu : sa zicem ca navighezi pe Safari , si iti intra EDGE si merge foarte greu internetul . Ce faci ? Iesi din Safari , navighezi prin tot meniul pana gasesti unde se activeaza 3G ? Sau folosesti SBSettings , cu ajutorul caruia faci swipe in status bar , pornesti WiFi sau 3G si continui unde ai ramas in Safari fara sa iesi din el ? Grea decizie .

Motivul #6:

Snapture si Cycorder

Cu ajutorul lui Cycorder , poti inregistra video-uri de pe iPhone . Calitatea este acceptabila la 15 fps cu sunet . Snapture este un upgrade cu ajutorul caruia poti face poze multiple rapid si iti face camera mult mai usor de folosit .

Motivul #7:

Launcheri

Sunt foarte multe aplicatii care nu se gasesc in AppStore si care sunt un “must have” .
Quick Gold – Daca doresti de exemplu sa cauti pe cineva in Contacts , scrii in locul special destinat litera cu care incepe numele acestuia si aceasta aplicatie iti arata toate contactele care incep cu acea litera . Search-ul este de tip “type-as-you-go” . Poti cauta aplicatii , clipuri , contacte si nu numai .
Categories – Cu aceasta aplicatie poti face foldere in care sa muti pagini intregi de aplicatii .

Motivul #8:

Backgrounder

Una dintre limitarile impuse de aplicatiile AppStore este ca, de exemplu, daca ai un instant messenger deschis si apesi Home, aplicatia este inchisa fara nicio avertizare .
Backgrounder repara aceasta problema . Daca apesi Home cand ai o aplicatie mergand, aceasta va continua sa mearga in background . Inca o data, acest program merge doar daca faceti jailbreaking .

Motivul #9:

Cydia

Cydia reuneste unele dintre cele mai bune si mai folositoare aplicatii existente pentru iPhone .Multe dintre aceste aplicatii nu se gasesc pe AppStore .
Flashlight – Mai buna decat multe dintre flashlight-urile din AppStore fiindca lumina este mult pai puternica .
BossPrefs - Ascunde icon-urile nedorite din Springboard-ul tau
Macman – Un joc packman disponibil doar cu Cydia
BiteSMS - O alternativa mai ieftina pentru SMS pentru multe tari
iBlacklist – Te ajuta sa filtrezi SMS-uri si numere nedorite

Motivul #10:

Preia controlul total al telefonului tau

Prin jailbreaking, iti este deschisa o lume noua. Un mini computer este la picioarele tale, gata sa faca orice doresti tu .

Motivul #11:

Decodarea

Vezi inceputul acestui articol pentru a intelege diferenta dintre decodare si jailbreaking . Doar prin jailbreaking, iti vei putea decoda telefonul .

Motivul #12:

Localizarea telefonului pierdut

Cu ajutorul programului iLocalis vei putea afla unde iti este telefonul pierdut . Desigur , doar daca telefonul este jailbreakuit si cu programul instalat .Te poti loga pe stie-ul iLocalis si acolo vei afla unde iti este telefonul .

Motivul #13:

Programe pentru SMS

Prin programele MySMS si iRealSMS 2 , poti scrie sms-uri in landscape, poti cauta contacte, smsuri , poti trimite sms-uri la mai multe persoane deodata etc .Toate acestea lipsesc la un iPhone normal .
Dar cea mai buna caracteristica dintre toate e aceea ca poti da reply pe loc, nefiind obligat sa iesi din aplicatia in care erai la momentul respectiv pentru a raspunde la SMS .

Motivul #14:

TV-Out

Te poti folosi de aceasta functie cu ajuntorul unui cablu TV-OUT si aceasta aplicatie. Inca un motiv in plus sa faci jailbreaking .

Motivul #15:

MMS

Cu iPhone nu poti trimite MMS . Ei, acum se schimba foaia . Prin jailbreaking si cu ajutorul aplicatiei Swirly MMS , poti trimite MMS-uri .Swirly MMS e folosit in 120 de tari si in peste 300 de retele de telefonie mobila .

Motivul #16:

GPS Turn-by-Turn

xGPS este o aplicatie care foloseste Google Maps pentru a te ghida :)  . De asemenea aplicatia dispune de ghidare full voice care incearca sa pronunte urmatoarea curba detaliat, adica directia , numele strazii etc .Poti downloada harti pe computerul tau si apoi le transferi pe iPhone-ul tau.
Si o poza mai veche care in mod paradoxal , capteaza esenta iPhone-ului :)

Awareness: O aplicatie foarte utila pentru iPhone


Awareness este una dintre acele aplicatii inteligente care odata instalate iti readuc aminte ca ai procedat bine atunci cand ti-ai cumparat un iPhone. Aplicatia li se adreseaza persoanelor care au obiceiul sa asculte muzica sau sa vizioneze un film atunci cand circula prin oras, dar mai ales celor care folosesc casti profesioniste atunci cand intreprind unul dintre aceste lucruri. Stiti ca atunci cand puneti pe urechi o pereche de casti care acopera intreaga ureche si dati drumul la muzica nu mai auziti aproape nimic din ce se intampla in jurul vostri. Ei bine Awareness vine sa rezolve aceasta problema prin selectarea sunetelor care vor fi transmise prin intermediul castilor catre timpanele voastre. Awareness foloseste algoritmi speciali plus cateva setari puse de utilizatori pentru a selecta care sunete din exterior sunt transmise prin casti. Spre exemplu daca ascultati muzica si treceti pe langa o masina care claxoneaza, aplicatia va transmite sau nu acel sunet in casti pe baza informatiilor selectate de voi. Aplicatia are o setare care permite specificarea unui anumit nivel de zgomot ce trebuie atins de un sunet pentru a fi transmis de casti, iar tot ce e sub acel nivel nu va ajunge la urechile voastre. Personal o consider a fi una dintre aplicatiile inteligente din AppStore si reprezinta implementarea unei idei foarte bune. Awareness este disponibila in Ro AppStore pentru 3.99€, un pret destul de mare dar care poate merita platit avand in vedere functionalitatea aplicatiei.